Českomoravská vrchovina - Devět Skal ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lyžování

Poloha: OREA Hotel Devět Skal se nachází na břehu Milovského rybníka v kraji Vysočina v CHKO Žďárské vrchy, cca 11 km severně od Nového Města na Moravě. Milovy jsou významným rekreačním střediskem a východiskem pro túry do nejkrásnějších částí Žďárských vrchů. Svou polohou je hotel vhodný pro rodinnou dovolenou, pobyty seniorů, konference, školení, semináře, outdoorové a teambuildingové akce. Hotel je zařazen do programů Baby friendly a Pet friendly a zaručuje tak pohodlí pro děti i chlupaté mazlíčky.

Vybavení: Restaurace 9 skal s letní terasou, denní bar Zátiší, Milovská restaurace s letní terasou na břehu rybníka, krytý bazén (13 x 6 m), sauna, masáže, posilovna, tělocvična, stolní tenis, biliár, knihovna, půjčovna horských kol a sportovních potřeb, konferenční prostory (2 sály pro 140 a 70 osob, 5 salonků pro 3x 30, 1x 20 a 1x 45 osob), Wi-Fi internet ve veřejných prostorech hotelu, nová multifunkční víceúčelová hřiště (2 hřiště s umělým povrchem vhodná pro volejbal, nohejbal, tenis, házenou, basketbal, badminton, fotbal a florbal), hřiště pro plážový fotbal (lze rozdělit na 4 hřiště pro plážový volejbal), minigolf, volné travnaté plochy na břehu rybníka. Hotel disponuje 1 bezbariérovým pokojem.

Sport a zábava: Lyžování : V okolí výborné podmínky pro běžkaře. Mekkou běžeckého lyžování je stadion u Hotelu Ski v Novém Městě na Moravě, spolu s tratěmi v lese Ochoza. Toto nejvýznamnější lyžařské středisko Vysočiny má za sebou více než stoletou tradici lyžování. Každoročně se zde pořádá závod Zlatá lyže, který je součástí Světového poháru v běhu na lyžích. Novoměstsko se vyznačuje největším množstvím upravovaných stop z celé Vysočiny. SKI SNOWPARK Harusův kopec (cca 11 km) - až 740 m n. m., délka sjezdovky 550 m, převýšení 110 m, sedačková lanová dráha, umělé zasněžování, večerní osvětlení, lyžařská škola.

Upozornění : Pro REKREAČNÍ POBYT v rozmezí PÁTEK - NEDĚLE platí vyšší ceny než pro REKREAČNÍ POBYT v rozmezí NEDĚLE - PÁTEK, proto jsou dvojí ceny pro dospělého na lůžku a 1-lůžkový pokoj.

Poznámka : Pobyt se snídaní začíná nástupem od 14:00 do 18:00 hod. v den příjezdu a snídaní druhý den ráno. Pobyt s polopenzí začíná nástupem od 14:00 hod a večeří od 18:00 hod. v den příjezdu. Pobyt s plnou penzí začíná obědem od 13:00 hod. v den příjezdu. Pobyty končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod. v den odjezdu.

dalsisluzby : Vstup do sauny a masáže - ceny na dotaz. Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Amex, Diners Club.

Stravování: polopenze

Snídaně - bufetové stoly. Možnost dokoupení obědů a večeří za příplatek v CK (výběr ze 3 menu o 3 chodech). Bližší informace o bezlepkové stravě najdete ZDE. (požadavek na bezlepkovou stravu je nutné uvést do objednávky).

Ubytování: hotel ***+

a) 2 - lůžkové pokoje ECONOMY, s možností přistýlky (rozkládací křeslo), Spr.+WC, SAT/TV, telefon, balkon. b) 2 - lůžkové pokoje SUPERIOR, s možností přistýlky (rozkládací křeslo), rekonstruované, Spr.+WC, SAT/TV (LCD), telefon, balkon. 1 - lůžkové pokoje jsou na poptávku. Toto zařízení je BEZBARIÉROVÉ. Rozsah bezbariérovosti najdete v dotazníku, který nám vyplnil hotel ZDE. Sami posuďte, zda je pro Vás bezbariérovost tohoto zařízení dostatečná. Bezbariérové pokoje je nutné předem v vyžádat (a ověřit jejich dostupnost), jejich lůžková skladba i cena může být odlišná od typů pokojů, které standardně nabízí.